Covid-19 update

Weer even een kleine update betreffende de maatregelen en Covid-19 met betrekking tot onze verenging.

De meiden van selectie turnen en Aerial zijn al sinds 3 januari 2021 bezig met bootcamp op de maandag en donderdag van 16.30 tot 17.30 uur. Dit gaat super goed. De meiden hebben elke keer andere oefeningen. Zelfs toen er sneeuw lag was er een leuk alternatief programma bedacht. Vanaf vorige week is het ook weer mogelijk om bij de gymzaal wat oefeningen op toestellen te doen. Weer een leuke uitdaging voor iedereen.

We gaan vanaf dinsdag 6 april starten met lessen op het Victoria-O terrein. Dus we gaan naar buiten omdat we jammer genoeg voorlopig nog niet in de zaal mogen.

De kleutergroep start om 15.30 tot 16.15 uur.

Recreatie lesgroep 5 t/m 8 en VO is van 16.30 tot 17.15 uur.

Recreatie lesgroep 3 en 4 is van 17.15 tot 18.00 uur.

De lessen gaan 3 kwartier duren, alles is buiten.

Zorg voor makkelijke sportkleding en goede schoenen. Kom niet te vroeg en als de les afgelopen is direct weer naar huis, eventuele fietsen buiten de poort. In verband met de corona maatregelen mogen er geen ouders op het voetbal terrein. Verder geven we les in acht neming van de corona maatregelen. Dit vragen we ook aan U en Uw kind.

Het niet doorgaan van de buiten les ivm weersomstandigheden: Dit wordt gecommuniceerd via de WhatsApp met de leiding. Mochten er vragen zijn, maar ook aanmelden voor de WhatsApp groep, graag een berichtje naar Irene, 06-21202455

Wij hopen weer op mooi weer en dat alle buitenlessen weer buiten door kunnen gaan.

Flessenactie Drive In bij Victor Gymsport

Zoals u van ons gewend bent organiseren we ieder jaar onze flessenactie vlak na de kerstdagen. Deze actie is voor ons een belangrijke bron van inkomsten.
Helaas is het door de corona-maatregelen dit jaar onmogelijk om de flessenactie te organiseren zoals voorgaande jaren.
Toch hebben wij een alternatief bedacht, waarbij wij jullie hulp goed kunnen gebruiken.
 
Maandag 28 december 2020 van 10.00 tot 14.00 uur organiseren wij een flessenactie Drive In. Wij vragen al onze leden en hun ouders om een eigen statiegeldflessen-inzamelingsactie te houden. Denk hierbij aan ophalen in je eigen buurt en/of bij familie, vriendjes en vriendinnetjes. Denk creatief en coronaproef. Breng bijv. van tevoren een briefje langs zodat mensen de flessen alvast voor je buiten kunnen klaarzetten.
Bij de gymzaal komt een grote kist te staan, waarin de flessen coronaproef kunnen worden ingeleverd.
Ook met statiegeldbonnetjes of contant geld zijn wij natuurlijk blij!
Bij het inleveren ligt er voor onze leden iets lekkers klaar als blijk van waardering voor jullie hulp.
 
Vertel aan zoveel mogelijk mensen over onze actie op maandag 28 december, want alle inwoners van Obdam zijn welkom om op deze dag hun flessen bij ons in te leveren. Wij gaan onze actie ook promoten in de Rotonde, kranten en social media zoals Facebook en Instagram. Delen wordt gewaardeerd.
 
Naast deze actie blijft het natuurlijk mogelijk om het hele jaar door lege statiegeldflessen bij ons in te leveren in de gymzaal.
 
Mocht je vragen hebben en/of goede suggesties met ons willen delen, neem gerust contact op met pa.klijn@quicknet.nl.
 
Wij hopen dat onze actie een succes wordt en rekenen op jullie hulp!
Attachments:
Download this file (Poster FLESSENACTIE DRIVE IN.jpg)Poster FLESSENACTIE DRIVE IN.jpg[ ]79 kB

NIEUWSTE UPDATE COVID19

Per 19 november j.l. zijn er weer nieuwe maatregelen getroffen in verband met het COVID-19 virus. Bijgaand ontvangen jullie de nieuwste versie van het nieuwe protocol . Alle reeds eerder verstuurde protocollen komen hiermee te vervallen.

Heb je vragen dan kan je deze mailen aan info@victor-obdam.nl of aan de trainer van jezelf of de trainer van je kind(eren).

We wensen jullie heel veel sportplezier!

 

Update Covid-19

Het kabinet heeft gisteravond nieuwe ingrijpende maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen treffen de samenleving en ook onze vereniging. De komende drie weken mag bij geen enkele activiteit publiek aanwezig zijn. Alle ouders mogen weer buiten de kinderen afgeven en opwachten om mee naar huis te nemen.

Het belangrijkste is dat er gesport kan blijven worden, voor de sport, voor de clubs en voor de spelers.

Leuk stuk in de Koggenlander

IMG 20200904 0002 75

IMG 20200904 0002 klein

.