NIEUWSTE UPDATE COVID19

Helaas zijn per 15 oktober j.l. nieuwe maatregelen getroffen in verband met het COVID-19 virus. Bijgaand ontvangen jullie de nieuwste versie van het nieuwe protocol . Alle reeds eerder verstuurde protocollen komen hiermee te vervallen.

Soms is het moeilijk om te beslissen of je nu wel of niet naar de training kan komen. Bijgaand hebben wij ook een Corona beslisboom bijgevoegd die wellicht bij een keuze kan helpen.

Heb je vragen dan kan je deze mailen aan info@victor-obdam.nl of aan de trainer van jezelf of de trainer van je kind(eren).

We wensen jullie heel veel sportplezier!

 

Update Covid-19

Het kabinet heeft gisteravond nieuwe ingrijpende maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen treffen de samenleving en ook onze vereniging. De komende drie weken mag bij geen enkele activiteit publiek aanwezig zijn. Alle ouders mogen weer buiten de kinderen afgeven en opwachten om mee naar huis te nemen.

Het belangrijkste is dat er gesport kan blijven worden, voor de sport, voor de clubs en voor de spelers.

Leuk stuk in de Koggenlander

IMG 20200904 0002 75

IMG 20200904 0002 klein

.

START eerste lesweek seizoen 2020-2021

Wij hopen dat iedereen een leuke (thuis)vakantie heeft gehad. Gelukkig mogen we vanaf maandag 17 augustus weer in de zaal trainen. Wij zullen conform de richtlijnen van RIVM, KNGU en NOC*NSF al onze activiteiten weer gaan voortzetten. Bijgaand treffen jullie het meest recente portocol en kleedkamer indeling aan. Lees deze vooraf goed door.

Heb je vragen dan kan je deze mailen aan info@victor-obdam.nl of aan de trainer van jezelf of de trainer van je kind(eren). We wensen jullie een fijn seizoen toe!

 

Bestuur Victor Gymsport Vereniging

WE KUNNEN TRAINEN! VANAF MAANDAG 18 MEI A.S. ZULLEN WE STARTEN!

Attachments:
Download this file (brief aan leden..pdf)brief aan leden..pdf[ ]481 kB
JAA, WE KUNNEN TRAINEN!

Nog niet in de zaal natuurlijk, we zijn heel dankbaar dat we gebruik mogen maken van de voetbalvelden van Victoria O. 

Veel trainingen zullen dan ook anders dan anders gaan, maar de leiding zal hun uiterste best doen een goede training te verzorgen.

In de bijlage vindt je een brief met informatie, afspraken, regels en een trainingsschema.

Ook zitten er protocollen in de bijlage voor de leden en ouder(s)/verzorger(s).

Lees deze vooraf goed door.

Een aantal leden en/of ouders hebben vanmorgen al bericht ontvangen over het aanmaken van een WhatsApp groep en waren dus al een klein beetje op de hoogte gebracht. 

Heb je vragen dan kan je deze mailen aan info@victor-obdam.nl of aan de trainer van jezelf of de trainer van je kind(eren).

We wensen jullie heel veel sportplezier!

Bestuur Victor Gymsport Vereniging