Afgelasting Avond wandel 4 daagse Obdam

Het zijn onwerkelijke tijden, het leven is voor velen veranderd de afgelopen weken. Hoe gaan wij om met deze nieuwe werkelijkheid?

Het ene na het andere evenement wordt afgezegd, zo ook ons wandelevenement, de Avond wandel 4 daagse van 2 tot en met 5 juni 2020.

Achter de schermen zijn al veel voorbereidingen gestart o.a. de vergunningsaanvraag en het opleiden van de verkeersregelaars. Maar door het Corona-virus is het dit jaar niet mogelijk om de 11de editie van ons wandelevenement door te laten gaan. Daarom heeft het comité besloten deze 11de editie te verplaatsen naar volgend jaar, te weten van 1 tot en met 4 juni 2021.

Wij hopen u allen dan weer te zien!

Voor alle betrokkenen: Let op uw gezondheid en uiteraard ook een beetje op elkaar!

Met wandelgroet,

Mede namens mijn overige comité-leden:

Astrid, Henk, Jos, Marian en Trudy,

Jan van Langen

(marsleider)

Victor Gymsport Vereniging last alle trainingen en activiteiten af tot 06-04-2020

Beste leden en ouders/verzorgers van onze leden,

Gezien alle ontwikkelingen m.b.t. het Corona-virus kunnen wij als Gymsport Vereniging niet achterblijven. Wij hebben besloten om in ieder geval t/m 31 maart a.s. alle activiteiten af te gelasten. Wij volgen hierbij de richtlijnen, zoals geadviseerd door de KNGU.

Dit betekent dat alle trainingen, maar ook onze onderlinge wedstrijden en demonstraties op zaterdag 21 maart a.s. NIET zullen doorgaan.

Wij rekenen op uw begrip en zullen u op de hoogte houden over hoe het na 6 april a.s. gaat verlopen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Victor Gymsport Vereniging Obdam

Opbrengst De Veiling Obdam

Iedereen bedankt die bij De Veiling is geweest en heeft geboden op onze kavels want wij kregen een super mooi bedrag overhandigd door het veilingcomite van De Veiling Obdam. Wat zijn wij super blij met dit bedrag. 8 november 2019 was ook een super mooie avond waarbij er goed geboden werd op diverse kavels die wij hadden aangeboden. De waardebon voor 5 gratis proeflessen werd meteen ingewisseld voor het kleutergymen. Afgelopen 3 januari is er een groep super gezellige en zeer fanatieke jongens geweest die hun waardebon voor een middag Free Running hebben gebruikt voor een verjaardagspartijtje. Binnenkort op 1 februari wordt de kavel voor het Apekooien ingeleverd en op 1 maart is er nog een workshop van Aerial Dancing aan de beurt. Maar de kavel waar het nog spannend gaat worden is toch wel de Escaperoom "Wie start de trekker" bij Loonbedrijf Veldman op 14 maart a.s. Tevens willen wij de groep die heeft geboden op het vakantiehuis “Haus am Anger” in Siedlinghausen-Winterberg alvast een hele fijn weekend of midweek wensen. En dan natuurlijk de speciale VIP behandeling tijdens de Avond4Daagse in samenwerking met Massage Praktijk Carla Siegersma.

Veiling opbrengst.jpg

Onze vereniging doet weer mee met De Veiling op 8 november in De Brink

Wij, als vereniging, zijn erg blij dat wij weer gekozen zijn door De Veiling om mee te doen. Een aantal jaren terug hebben wij ook meegedaan met als eindresultaat een mooi bedrag voor spullen die wij hebben aangeschaft voor Aerial Dancing. Samen met Stichting Jeugwerk Obdam zijn wij ingeloot en hopen weer een mooi bedrag te kunnen verdienen voor onze vereniging.

Op dit moment zijn we, met behulp van een aantal vrijwillige ouders/leden, druk bezig met de kavels ophalen bij de mensen in Obdam. Vanaf volgende week worden dan de catalugos weer rondgebracht en kan iedereen in Obdam weer kijken op welke leuke kavels er geboden kan worden

Helpt u mee om ook dit jaar van De Veiling weer een groot succes te maken?
Zo houden we met elkaar onze beide kerkgebouwen in goede bouwkundige staat, ondersteunen we het verenigingsleven en zorgen we ook voor een hoop gezelligheid en saamhorigheid in Obdam.

Wij hebben er zin in en zien jullie natuurlijk graag op 8 november a.s. rond de klok van 20.00 uur ook in De Brink verschijnen.

Het gaat weer een topavond worden!