Info Flessenactie 2016

Op dinsdag 27 december 2016 van 10.00 tot 12.00 gaan we langs de deuren om zoveel mogelijk statiegeldflessen op te halen. Alle jeugdleden vanaf groep 3 en de keurleden vragen wij vriendelijk, maar ook dringend om ons hierbij te helpen.

Natuurlijk hebben we ook auto’s met chauffeur nodig, dus doen we bij deze ook een beroep op de ouders. En heb je broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes die het leuk vinden om te helpen, neem ze dan gezellig mee. Vele handen maken licht werk. De opbrengst van de actie is een belangrijke bron van inkomsten voor onze vereniging. Met elkaar kunnen we de contributie zo laag mogelijk houden.

Wij verwachten jullie om 10.00 bij de gymzaal. Kleed je lekker warm aan en neem een stevige tas of flessenrek mee. Om ongeveer 12.00 zijn we weer klaar en staat er wat lekkers klaar bij het inzamelpunt. Dat is in de schuur van fam. van Langen. Burgemeester de Boerlaan 10.

Voor iedereen die geholpen heeft is er van 14.00 tot 16.00 een gezellige sportinstuif in de gymzaal, georganiseerd door twee van onze keurleden.

Om een eerlijke wijkverdeling te kunnen maken is het belangrijk voor ons om te weten wie er wel/niet aanwezig zijn. Daarom vragen wij jullie onderstaand strookje zo snel mogelijk in te leveren bij jullie leiding. Opgeven per mail kan ook via: pa.klijn@quicknet.nl.

Wij rekenen op jullie!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van gymnastiekvereniging Victor.

Attachments:
Download this file (flessenactie 2016.pdf)Invulstrookje[ ]360 kB