Flessenactie en Sportinstuif

Op 27 december 2017 is de jaarlijkse flessenactie gehouden en hierna ‘s middags van 13.00 tot 16.00 uur de Kerstvakantie Sportinstuif in de gymzaal van Obdam.

Wat betreft de flessenactie was er een grote opkomst dit jaar en we hebben heel veel flessen opgehaald. Samen met het contante geld wat ontvangen is hebben we een record opbrengst gehaald met de deze statiegeldflessenactie. Genoeg chauffeurs en zeker voldoende leden en hulpleden die hebben meegeholpen om deze actie vlot te laten verlopen. De schuur van Jan van Langen, het verzamelpunt, was rond 14.00 uur weer helemaal opgeruimd en leeg.  Vele handen maken licht werk!

 

De middag was een nog groter succes. Wat een  mooi parcours was er uitgezet. Veel uitdagende opstellingen, zeker ook iets voor de jongens. Gelukkig ook hier veel helpende handen van o.a. stagiaires en uiteraard ook van onze eigen leiding en leden. De groene vloer was bijna niet te zien, zo veel toestellen stonden er in de zaal. De stoelen in het materiaalhok werden goed bezet door kijkende ouders en opa/oma’s. Het systeem van de vrijkaarten voor de leden die ’s morgen hebben geholpen bij de flessenactie was een groot succes, maar er waren ook nog veel betalende kinderen en ouderen. Een aantal niet-leden hebben twee extra proeflessen vastgelegd die ze in januari mogen volgen. Wie weet brengt het nieuwe leden op voor onze vereniging.  

 

Veel kinderen, ouders, opa’s en opa’s hebben van deze dag genoten, maar ook wij als vereniging kijken terug op een fantastische dag, zeker van het middag deel, waarbij we heel veel blije jongeren heb zien klimmen en klauteren en bewegen op de toestellen in onze gymzaal van Obdam.

Bekijk hier de Foto's