Uitnodiging Jaarvergadering 2021

Alle leden en de ouders/verzorgers van de jeugdleden worden uitgenodigd om de algemene ledenvergadering / jaarvergadering bij te wonen (zie bijlage).

Deze vergadering zal gehouden worden op woensdag 13 oktober 2021 om 20.30 uur in het Gymsport Lokaal aan de Van Wassenaerstraat 14 in Obdam.

Attachments:
Download this file (Jaarvergadering 2021.jpg)Jaarvergadering 2021.jpg[ ]138 kB

DEEN ACTIE

Ook dit jaar doen we weer mee met de DEEN Sponsor Actie! Deze loopt dit jaar van 18 juli t/m 14 augustus, midden in de zomervakantie dus. We willen natuurlijk wel weer zoveel mogelijk munten sparen, want hoe meer muntjes hoe hoger het bedrag wat we van DEEN mogen ontvangen.
Er zijn geen extra activiteiten bij de supermarkt zelf waar we aan mee kunnen doen. 
Voorgaande jaren kon iedereen ook zelf muntjes sparen en inleveren in de zaal. Voor degene met de meeste muntjes was er een prijsje te verdienen. 
Omdat het nu in de vakantie valt, hadden we bedacht dat de leden de gespaarde munten bij een aantal adressen in kunnen leveren. Aan het einde van de DEEN actie, 14 augustus, maken we de balans op en brengen we alle muntjes naar de winkel. En wie de meeste muntjes heeft gespaard (1ste, 2de en 3de plek) krijgt iets leuks!
Het inleveren van de muntjes, in een envelop of zakje met voor-en achternaam, kan bij Maaike Klijn (Poelenburg 2), Martina Klijn (Reigerlaan 56), Mariëtte Hoedjes (Dorpsstraat 206) en Els Vlaar (Herenweg 35, Spanbroek). 
Vorig jaar hadden we het hoogste bedrag van alle deelnemende clubs ontvangen, nl €1500,00, daar gaan we weer voor! 
We hopen op een mooie opbrengst.
Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar mariettehoedjes@gmail.com
Iedereen een fijne zomervakantie toegewenst.

OPEN TURN TRAINING

5 juli 2021 - 16.30-19.00 UUR

Vind jij turnen een hele mooie sport?

En denk je dat de selectie iets voor jou is?

Kom mee doen bij deze open training!

Op maandag 5 juli 2021 van 16.30 tot 19.00 uur

mag je jouw talent aan ons laten zien.

En wie weet… train jij volgend seizoen in één van onze selectiegroepen.

Zaal open 16.15 uur – alle leeftijden.

 

Interesse?  Meld je aan: e_vlaar@quicknet.nl

Attachments:
Download this file (Flyer OPEN TURN TRAINING.pdf)Flyer OPEN TURN TRAINING.pdf[ ]311 kB

Covid-19 update

Het besluit van de regering is definitief. Vanaf woensdag 19 mei mogen we, na vijf lange maanden, weer trainen in de zaal! We kijken er ontzettend naar uit om jullie allemaal weer te zien. We starten deze dag weer met de lessen volgens het normale lesrooster. Wel zijn er natuurlijk nog wat maatregelen van kracht. Alles kan je hierover nalezen in het nieuwste protocol wat hierbij bijgesloten is. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@victor-obdam.nl of neem contact op met de eigen leiding.