Els Vlaar

Hoi allemaal,

Ik ben gevraagd een stukje over mezelf te schrijven, dus bij deze:

Allereerst ben ik de trainster van de selectie en van aerial dancing.

Zelf heb ik geturnd van mijn 8e tot mijn 18e. Ik deed mee in de top van het 3e niveau van Nederland. En heb 5 jaar achter elkaar het NK gehaald. Jammer genoeg moest ik stoppen door een blessure, maar de sport zat me in het hart. Toen ik bijna klaar was met mijn studie, 2003, ben ik begonnen als trainster bij Victor. Ik begon met 3 meiden en op dit moment hebben we een selectie van 34 meiden, waar ik ontzettend trots op ben. Sinds 2013 is aerial dancing erbij gekomen. Ik zocht voor mezelf een nieuwe uitdaging in de sport en kreeg de vereniging zo gek dit ook aan te bieden. Met een kleine 20 meisjes en meiden zijn we hier nu mee bezig. Met tot dusverre als hoogtepunten Aerial Disney en ons optreden in theater de Beun in Heiloo tijdens Showhero. 

Naast Victor ben ik werkzaam als docent Sport en Bewegen op het Horizon College in Alkmaar. Daar ben ik mentor in het eerste jaar, geef ik theorie -en praktijkvakken en natuurlijk de gymnastiek vakken.

Ben ik ook nog wel eens thuis. Tuurlijk. Deze werkzaamheden prop ik zo goed als mogelijk op drie dagen, zodat ik 4 dagen voor het gezin over hou. Ik ben getrouwd met Eugène en samen hebben wij 2 mannen, Milan en Tim. Zij zitten op judo en op voetbal en daar probeer ik geen wedstrijd van te missen.

Nu weten jullie wat meer over mij. Hopelijk tot snel in de zaal, zodat we meer over jou te weten komen en te zien krijgen.

Met sportieve groet